foto Astrid Zeelenberg, fotograaf: Jeroen BoumanAstrid werkt sinds 1988 in de ICT. In 1999 startte zij haar bedrijf, waar zij gespecialiseerde toepassingen binnen Microsoft Office ontwikkelt. In de afgelopen jaren heeft zij gewerkt voor een reeks van bedrijven in de profit- en non-profit-sector en voor verschillende overheidsinstanties. Elk van deze organisaties heeft een eigen, specifiek wensenpakket en elke applicatie die Astrid maakt is dan ook uniek.

Visie

Klantgerichtheid staat bij Astrid voorop. Zij vindt het belangrijk dat elke applicatie volledig voldoet aan uw wensen. Daarom neemt zij voor en tijdens het ontwikkelproces ruim de tijd voor persoonlijk contact. Daarbij is zij altijd realistisch over wat er wel en wat er niet mogelijk is. Zij schept er eer in dat haar producten praktisch en gemakkelijk toepasbaar zijn voor de gebruikers.

Persoonlijk

Microsoft Word is haar passie, maar ook als ze niet werkt, verveelt Astrid zich nooit. Zij is een echte krantenlezer, maar houdt ook van spannende boeken, Crowded House en Bach en van theater en reizen. Ze is dol op haar twee katten, Sam en Boris.


webdesign: halfjuni.nl