Astrid werkt voor veel verschillende bedrijven, zoals banken, bedrijven in de industriële sector, communicatiebureaus en overheidsinstanties. Daarbij werkt zij zowel voor grote ondernemingen als voor kleine bedrijven, zowel rechtstreeks als via tussen-opdrachtgevers zoals grafische ontwerpbureaus.

 

In de woorden van de klanten:

Ron Wijling, directeur QSN Risicomanagement

De samenwerking met Astrid heeft QSN vanaf het eerste contact veel voordeel in onze dienstverlening opgeleverd. Haar nuchtere blik in combinatie met een grondige aanpak hebben ervoor gezorgd dat onze sjablonen betrouwbaar en professioneel gebruikt worden. Bereikbaarheid en bereidwilligheid om te assisteren bij vragen maakt dat ook de nazorg in goede handen is. Ik kan Astrid aanbevelen bij alle vraagstukken omtrent macro’s, sjablonen of andere oplossingen in Word.

Peter Renders van DAF Trucks

In 1998 heeft DAF Trucks besloten om de huisstijl aan te passen, het moment waarop Astrid Zeelenberg bij DAF Trucks in beeld kwam om deze klus mee vorm te geven.

Opdracht was simpel: “keep it simple”. Omdat iedereen met Word kan werken is dan ook direct besloten om de paar templates die we hadden, nieuwe vorm te geven en een eigen DAF-button te maken in de menubalk van Word. Na enige aarzeling van de gebruikers heeft e.e.a. er wel toe geleid dat de DAF-button een ingeburgerde benaming is.

Het motto van Astrid “alles kan in Word” is dan ook het motto wat ik met plezier uitdraag in onze organisatie. Dit heeft ertoe geleid dat we in 10 jaar samenwerking erin zijn geslaagd om voor alle procedures en werkwijzes die er binnen onze organisatie zijn een passend document te maken, hoe ingewikkeld de vragen soms ook zijn geweest.

Bijna 300 templates zorgen er inmiddels voor dat werkwijzen goed verlopen en dat huisstijl goed bewaakt blijft. Met veel plezier zal ik de samenwerking nog lang in stand proberen te houden.

 

Esther Deerenberg van Gemeente Abcoude

Bevlogen, betrokken en kennis van zaken van een onderwerp – sjablonen – waarvan weinig mensen verstand van hebben, maar waarvan iedereen wil dat ze gewoon ‘werken’.

 

Henrike Beukema van Kempen & Co

Als grafisch ontwerper bij de handelsbank Kempen & Co werk ik al 8 jaar samen met Astrid. We komen samen tot de beste formulering van een opdracht zodat deze voor beide partijen duidelijk is, een onmisbaar element in een goede samenwerking. Daarbij is het zeer fijn om met iemand te werken die als uitgangspunt hanteert: “Ga ervan uit dat alles mogelijk is”. Ook op lay-outgebied. Dat heeft ons altijd naar inventieve oplossingen gebracht.

Astrid heeft ons met vele op Word gebaseerde publicaties geholpen door deze te automatiseren. Denk aan briefpapier tot hele rapporten.

Mede door Astrids tools hebben we ook werkprocessen kunnen aanpassen. We hebben nu een tool (macro) waar collega’s hun tekst (meteen in de correcte opmaak) kunnen schrijven met een limiet aan het aantal woorden.

Samen verzinnen we een vriendelijke doch duidelijke manier om dit naar aller tevredenheid te implementeren.

Ik kan een ieder die een idee heeft om zijn workflow te verbeteren, waarbij Word een vereiste is, aanbevelen Astrids service in overweging te nemen en zich door haar te laten adviseren.

 

Piet Meijer van Meijer Energie- en Milieumanagement

Als je aan Astrid iets vraagt zal zij eerst proberen zich in te leven in wat wij eigenlijk willen. Zij kan daarbij de ideeën die wij hebben omzetten in praktisch bruikbare software tools. De communicatie gaat altijd op een prettige en snelle opbouwende manier. Ik sta er elke keer weer versteld van hoe zij, als ze een datum van levering afspreekt, ook precies op die dag (of eerder) de gewenste software aanlevert. Zij is betrouwbaar en accuraat. Ik wilde dat ik zo, ook voor andere werkzaamheden, zulke betrouwbare en solide collega’s had als Astrid is.

 

Harm Pollmann van RiemersmaLeasing

RiemersmaLeasing is een bedrijf dat de laatste jaren een sterke groei doormaakt. In deze fase met nieuwe medewerkers is het belangrijk dat de correspondentie uniform blijft en ook dat een gestructureerde opslag van de verzonden correspondentie gegarandeerd blijft. Vanwege eerdere goede ervaringen met Astrid zijn wij met haar om tafel gaan zitten en hebben we binnen MS Word aanpassingen gemaakt die dit mogelijk maken.

 

Peter Kersch van de Voedsel en Waren Autoriteit

Astrid heeft voor de VWA een aantal projecten gedaan, o.a. op het gebied van het standaardiseren van Word-sjablonen. Het ging hierbij om sjablonen in een vernieuwde huisstijl en om specifieke sjablonen voor VWA-bedrijfssystemen. Ook heeft zij meegewerkt aan het project Certificeren op Afstand. Haar werk was altijd naar onze volle tevredenheid.

Als persoon is Astrid flexibel en kordaat. Zij komt haar afspraken na en denkt mee met de organisatie.