Astrid voert eerst een inventariserend gesprek, waarin zij met u bespreekt wat de wensen en mogelijkheden zijn. Op basis hiervan stelt zij een urenindicatie en offerte op, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Indien gewenst, kan Astrid een prototype maken, zodat u in een vroeg stadium al een idee heeft hoe het eindproduct eruit komt te zien. Tijdens het ontwikkelproces houdt Astrid regelmatig contact.

Voor ieder project schrijft Astrid een gedetailleerde installatie-instructie voor de beheerder van de software. Bij complexere projecten levert zij bovendien een duidelijke gebruikersinstructie.

 

Astrid heeft haar eigen kantoor en voert het grootste deel van haar opdrachten daar uit. Soms is het echter handig als zij een of meer dagdelen op het kantoor van de opdrachtgever aanwezig is. Dit gebeurt uiteraard in overleg.

 

Astrid werkt samen met een Amerikaanse collega MVP (Microsoft Most Valuable Professional) die gespecialiseerd is in Powerpoint-toepassingen. Hierdoor kunt u ook voor op maat gemaakte Powerpoint-sjablonen bij haar terecht.